Ådring

Ådring

Flotte resultater

Med mange års erfaring inden for ådring står vi klar til at hjælpe dig med, at realisere dine drømme.

Ådring er en gammel maleteknik, hvor maleren imiterer forskellige træsorter med pensel og farve. Teknikken tog form i Frankrig i slutningen af 1600- tallet, og er en udpræget naturalistisk malemetode, hvor det imiterede skal ligne træet mest muligt. Ådring havde sin storhedstid i Danmark fra 1850 til år 1900, og ses stadig i høj ved forskellige restaureringsopgaver. I dagens Danmark er denne fine gamle teknik forsvundet fra maleruddannelsen. Dette betyder således, at kun få mestre maleteknikken ådring i dag.

Som passionerede og fagudlærte malere har vi taget denne maleteknik til os. Vi har gennem årene udført en lang række af forskellige opgaver for private, virksomheder og det offentlige. Med bred faglighed og stor ekspertise kan du trygt overlade dit kommende projekt til os.

Mulighederne er mange

Med ådring kan stort set alt lade sig gøre. Har du et møbel, som du gerne vil have til at fremstå, som var det lavet af en anden træsort? Skal du have restaureret inventar i en kirke? Eller skal noget helt tredje imiteres, så det ligner en bestemt træsort mest muligt? Så er ådring det rette valg.

Hos Malerfag udfører vi alle typer opgaver inden for ådring – Store som små. Vi har især store kompetencer inden for bygningsbevaring og restaurering.

Lad drømmen blive en realitet

Ådring er en maleteknik, som kræver stor erfaring og bred faglighed, for at kunne udføre. Lad os hjælpe dig med opgaven, og vær sikker på et tilfredsstillende resultat. Kontakt os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak omkring dit kommende projekt. Du kan ringe til os på telefon 70 70 27 72 eller skrive til os på email info@malerfag.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.