Forgyldning

Forgyldning

Smukke resultater

Med mere end 30 års erfaring inden for forgyldning, står Malerfag klar til at hjælpe dig, med at forgylde stort som småt

Forgyldning har været udbredt siden oldtiden, og malerfaget har altid udført forgyldning. Der skelnes mellem to typer forgyldning. Den ene er med ægte bladguld, og den anden er med slagmetal, som er en legering af tin og kobber/messing. Ægte bladguld kan anvendes til alle former for forgyldning. Dette gælder indendørs såvel som udendørs. Slagmetal kan derimod kun anvendes udendørs, da denne forgyldningsteknik ikke tåler vejrlig.

Vi er specialister i forgyldning, og har en stor passion for maleteknikken. Vi sætter en ære i de resultater, som vi leverer, og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. På den måde kan du være sikker på, at du får det absolut bedste resultat.

Detaljeorienteret forgyldning

Forgyldning er en kompliceret teknik, som kræver stor ekspertise såvel som erfaring, for korrekt udførsel. Du bør derfor altid alliere dig med en kompetent maler, når du skal have udført forgyldning. På den måde undgår du fejl og mangler.

Vi er af den overbevisning, at forgyldning kræver et detaljeorienteret og perfektionistisk sind. Derfor udfører vi enhver opgave med største omhyggelighed, og går op i selv de mindste detaljer. Vi udfører alle typer opgaver omhandlende forgyldning, blandt andet i forbindelse med bygningsbevaring og restaurering.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Som erfarne ildsjæle inden for forgyldning, står vi klar til at hjælpe dig med, at få et smukt resultat. Vil du høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 70 70 27 72 eller email info@malerfag.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.