Linoliemaling

Linoliemaling

Veludført malerarbejde med linoliemaling

Linolie har tidligere været brugt i håndværks- såvel som i kunstmaleriet, hvor det stadig udgør et vigtigt bindemiddel. En overgang var linolie nærmest forsvundet og udkonkurreret af de syntetiske olier (alkyd) ,og plast- og akrylmaling. Linoliemalingen har dog vist sig at være de moderne malinger langt overlegen på udvendigt træværk, og oplever nu en velfortjent renæssance.

Linoliemalingens renæssance bunder især i de mange fordele produktet tilbyder. Det er en miljøvenlig og naturlig maling, som kan påføres alle træsorter. Hertil er linoliemaling slidstærkt og lader træet ånde. Således er denne malingstype det rette valg, hvis du vil have en holdbar løsning, som stadig er sund for det træ den påføres.

Med mere end 30 års erfaring i malerfaget har vi stor ekspertise i at male med linoliemaling. Vi sikre derfor et holdbart resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Et væld af muligheder

Linoliemaling tilbyder en stor palette af muligheder, og kan derfor argumenteres for at være meget alsidig. Malingen kan bruges indendørs såvel som udendørs, og kan sikre alle træsorter et længere liv. Vi bruger især linoliemaling i forbindelse med følgende: 

  • Udvendigt træværk 
  • Indvendigt træværk 
  • Møbler 
  • Og andet træværk 

Malerfag ApS er medlem af