Marmorering

Marmorering

Alt i marmorering

Vores hold af erfarne ildsjæle er specialister i den smukke maleteknik marmorering, hvor maleren gengiver marmor og andre typer af sten.

Der er mange steder, hvor marmorerede overflader på vægge og træværk kommer til syne. I Danmark har vi ikke marmor i undergrunden, og da det før i tiden var dyrt og besværligt at transportere, opstod teknikken at imitere marmor og sten. Især på trapper, i kirker og slotte, findes der utrolig flotte eksempler på marmorering. Modsat ådring findes der den såkaldte Barok-marmor. Her forholder maleren sig kunstnerisk og frit til imitationen i stedet for, at gengive den “ægte marmor”.

Hos Malerfag har vi mange års erfaring med marmorering, og kan udfører selv de mest detaljerede opgaver. Det essentielle for os er dog kundens tilfredshed. Derfor bliver dine behov og drømme altid hørt hos os. Med disse og med vores brede faglighed, finder vi sammen den bedste og smukkeste løsning.

En bred palette af muligheder

Når det kommer til marmorering, er det kun fantasien, som sætter grænser. Maleteknikken kan vælges afhængigt af hvor meget kunstnerisk frihed, som du ønsker at give os. Design og mønstre findes i alverdens variationer. På den måde kan du få udført marmorering, som differentiere sig, og som har et personligt præg.

Lad marmoreringen starte

Skal du bruge et professionelt og dedikeret malerfirma til at udfører marmorering, eller er du blot nysgerrig på hvordan, vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os. Så tager vi en uforpligtende snak.

Vi kan kontaktes på telefon 70 70 27 72 eller email info@malerfag.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.